top of page

VIPULAUTA KURSSI YLI 12-VUOTIAILLE

31.5.-23.6.2021

RYHMÄ 1. MAANANTAISIN KLO 18.00-19.30

RYHMÄ 2. KESKIVIIKKOISIN KLO 18.00-19.30

Vipulautakurssilla opetellaan kaikkea vipulaudan perusteista, kuten hypyistä sekä vaihdoista, aina kurssilaisten tasosta riippuen jopa voltteihin asti. Kurssin taso määräytyy osallistujien mukaan. Kurssilaiset oppivat varmasti kaikki paljon uutta, ja pitävät hauskaa sekä kuntoilevat tehokkaasti yhdessä. Vipulautaopettajana on Aarni Pahajoki, sekä mukaan tulee puolessa välissä kurssia Eetu Ranta. Molemmilla on takana satoja esityksiä vipulaudalla ja tuhansia tunteja harjoittelua. Tämä on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan turvallisesti vipulautaa, sekä saada oppia ammattilaisilta.

YHDEN PÄIVÄRYHMÄN HINTA 60€/hlö

(Ryhmä 1, maanantai TAI Ryhmä 2, keskiviikko)

 

TAI MOLEMMAT RYHMÄT 100€/hlö

(Maanantain JA keskiviikon tunnit)

butter_brothers_8733.JPG

KUVA: KARI NIEMINEN 2018, SIRKUS FINLANDIA

ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille opettaja Aarnin sähköpostiin info@saarnisirkus.com tai numeroon 0445281441. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, mahdolliset huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Akrobatiaa yli 10-vuotiaille) ja kumpaan ryhmään ilmoittaudut, vai ilmoittaudutko molempiin, kiitos!

HUOM! Voit kasata Aarnin kursseista (Vipulauta yli 12-vuotiaille ja Akrobatiaa yli 10-vuotiaille) mieleisesti kesäpaketin! Esimerkiksi Akrobatiaa maanantaisin ja Vipulautaa keskiviikkoisin yhteishintaan 100€. 

Myös kysymyksiä ja toiveita saa laittaa!

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page