top of page

Sirkussynttärit

Sirkus Taika-Ajan sirkussali tarjoaa ainutlaatuiset puitteet synttäreiden pitämiselle! 

Sirkussali on varustettu juhlavieraita varten iästä ja määrästä riippuen erilaisilla temppuradoilla ja patjavuorilla. Lisäksi juhlavierailla on käytössä iso trampoliini ja volttimonttu.  Salissa on paikalla sirkuskoulun ohjaaja, joka valvoo osallistujien turvallisuutta, auttaa sirkusvälineiden käytössä ja opettaa halukkaille sirkustemppuja. Sirkussynttäreillä kaikille riittää tekemistä!

 

Sirkussalin käyttöaika on 2 tuntia. Synttäriaikoja voi varata lauantaille ja sunnuntaille ja loma-aikana myös muille viikonpäiville klo 10-12, klo 12-14, klo 14-16, klo 16-18 ja klo 18-20.

Juhlatarjoilua (omat ruoat, juomat, kertakäyttöastiat tmv.) voi tulla valmistelemaan noin 10 minuuttia ennen varattua juhlien aloitusaikaa. Sirkuksen keittiötila laitteineen (jääkaappi, pakastin, mikro, kahvin-ja vedenkeitin) on käytettävissä valmisteluun ja juhlatarjottavat katetaan ruokailutilaan. 

Ohjaaja ottaa synttäriseurueen vastaan tasalta, kertaa tilan säännöt ja toivottaa kaikki tervetulleeksi. 

Hinta

Sirkussynttäreiden hinta on 195€/max. 25 henkilöä (yli 25 hlön juhlaan lisätään 5€ lisämaksu/osallistuja). Taika-Ajan harrastajille -10% alennus. Maksun voi suorittaa vain paikan päällä joko käteisellä tai pankkikortilla. Hinta sisältää sirkuksen salin ja välineiden käytön juhlien aikana sekä ohjaajan ja siivouksen. Kakut ja muut juhlatarjottavat eivät sisälly hintaan.

Varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen (sähköpostilla) synttärivarauksen voi perua 1 viikko ennen synttäriajankohtaa. Tämän jälkeen perutuista synttäreistä perittään 25€ varausmaksu. Synttärisankarin sairastuessa synttärit voidaan siirtää toiseen ajankohtaan. 

Pukeutuminen

Rennot liikuntaan sopivat vaatteet ovat paras vaihtoehto sirkussynttäreiden viettämiseen.

Huomioitavaa

Ruokien ja juomien tuominen sirkussalin puolelle on kielletty. 

Jos juhlavieraita on yli 15 henkeä, tulee salissa olla aikuisia valvojia myös juhlien tilaajan toimesta.​

Synttärivaraukset
Sähköpostitse: keijo.karvinen@taika-aika.com 
puhelimitse: 040 730 4355
bottom of page