top of page

Hinnasto

Syyskausi 12.8.-15.12.2024

Vakuutus:

Kausimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen (Pohjola).  Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja hoitoturva on 5000€ asti. Harrastaja voi halutessaan käyttää myös omaa tapaturmavakuutustaan. 

 

Maksaminen:

Lasku lähetetään ensisijaiseksi ilmoitetun huoltajan sähköpostiin. Lähettäjänä näkyy Eepos-postitus (tarkista ohjautuuko lasku suoraan roskapostiin). Lukukausimaksu on mahdollista maksaa erissä. Asiasta on sovittava sähköpostilla toimisto@taika-aika.com

Jos harrastaja haluaa lopettaa kesken kauden, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä. Jos harrastaja jättää kauden kesken sairauden takia, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Maksamattomat laskut ohjataan NS-perintätoimiston hoitoon.

Alennukset: (Ei koske 10x kortteja)

Sisaralennus: -35€ (ensimmäinen täysihintainen, toinen jne. oikeutettuja alennukseen)

Opiskelija-alennus: -45€ (aikuisten ryhmät) 

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenet -10%
(sisaralennuksen lisäksi)
 

Harrastustuki vähävaraisille perheille:

Harrastustukea voi hakea lähettämällä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus perheen elämäntilanteesta ja tuloista osoitteeseen:

satu.koivu@taika-aika.com

 

pohjois_suomi_logo-300x101.gif
hWPKxMsg.png

SOS-Lapsikylän Unelmista totta-harrastustuki:
 
SOS-Lapsikylä tukee haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä lastenharrastuskustannuksissa. Harrastustukea suunnataan erityisesti niille lapsille ja nuorille (7–17-v.), joille harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Harrastustuki vähentää heikoimmassa asemassa olevien perheiden lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin. Ensisijaisestitukea myönnetään koulukuraattorin tai perhesosiaalityöntekijän kautta tulleisiin hakemuksiin ja mahdollisuuksien mukaan myös perheen itsenäisesti tekemiin hakemuksiin.
 
Lisätietoja harrastuesta osoitteessa: www.unelmista.fi ja unelmista@sos-lapsikyla.fi

 

Meillä käy maksuvälineenä:

Setelit ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä, joilla edunsaaja voi maksaa kausimaksunsa kokonaan tai osittain. Käytettävissä aikuisten ryhmissä ja vanhempi-lapsi ryhmissä. Etuudella maksettaessa ilmoita maksuväline ja summa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi maksaa osittain etuudella, loppuosasta lähetetään lasku.

Edenred kortti.png
epassi_logo_new_color.png
bottom of page