Sirkus Taika-Aika

Harrastus, työ, elämäntapa - sosiaalista liikuttavaa kulttuuria

Yhdistyksen tavoitteet ja toiminta

Sirkus Taika-Aika ry:n tarkoituksena on kehittää ja edistää Pohjois-Suomen lasten, nuorten ja aikuisten sirkustaiteen harrastusta sekä tehdä sirkustaidetta tunnetuksi paikkakunnalla.

Sirkus Taika-Aika järjestää kaikenikäisille jäsenilleen säännöllistä ja etenevää sirkustaiteen harrastusta ja jäseniä on tällä hetkellä noin 500.

Harrastusryhmiä on vauvoille vanhempineen, lapsille, nuorille ja aikuisille. Sirkustunneilla kehitetään monipuolisesti fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia taitoja. 

Sirkus Taika-Aika vierailee myös muissa Lapin kunnissa pitämässä sirkustunteja ja esiintymässä. Sirkus Taika-Aika ry:ssä toimii moniammatillinen henkilökunta, jonka ammattitaitoa ylläpidetään ja kehitetään koulutuksilla säännöllisesti.

Sirkustaiteen kehitystä ja lajikirjon runsautta edistetään uudistamalla välineistöä ja hankkimalla uusia sirkusvälineitä.

Sirkus Taika-Aika ry tiedottaa tapahtumistaan ja esiintymisistään paikkakunnan lehdissä, sosiaalisessa mediassa ja muissa tiedotusvälineissä kuten paikallisradiossa.

Lue sirkustaiteen opetussuunnitelma klikkaaamalla tästä.