top of page

Vanhempi-lapsi ryhmät

Vauvat 4-12kk (45min)

Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen iloinen harrastus. Toiminta on vauvalähtöistä ja sirkustuokiossa edetään täysin vauvan ehdoilla. Virikkeellisessä ympäristössä vauva saa kokea elämyksiä ja onnistumisen iloa. Vauvasirkuksessa opitaan vuorovaikutustaitoja. Vauvoille on tärkeää ja mieluista peuhata toisten samanikäisten kanssa. Yhteisen tekemisen kautta vauvan luottamus ja kiintymys vanhempaan lujittuu. 

Ohjaustuokiossa päästään harjoittelemaan ihan oikeita sirkuslajeja; akrobatiaa, jongleerausta, tasapainolajeja ja ilma-akrobatiaa vauvan kehitysvaiheisiin mukautettuina. Vauvoilla sekä vanhemmilla on mahdollisuus kehittyä motorisesti ja oppia hahmottamaan kehoaan sekä ympäristöään. Vauvasirkuksessa lorutellaan ja lauletaan, maistellaan jongleerauspalloja ja pyöritään värikkäiden huivien seassa. Tärkeintä vauvasirkuksessa on se, että yhdessä touhuaminen on hauskaa.

DSC_0430.jpeg

Pikkuviikarit 1-2v (50min)
& Viikarit 2-4v ja 1-4v (55min)

Ryhmissä harrastaja kulkee yhdessä oman tutun aikuisen kanssa. Mukana voi vanhemman sijaan olla myös esim. isovanhempi tai kummi. Aikuinen voi myös vaihdella eri kerroilla. Harjoituskerroilla on ohjattua toimintaa, sirkusharjoitteita, lauluja ja erilaisia teemakertoja. Pääpaino pienten ryhmissä on vapaassa touhuamisessa. Virikkeelliseksi rakennetusta sirkussalista löytyy paikkoja, joissa pääsee kiipeilemään, roikkumaan, juoksemaan, ryömimään, liukumaan, pomppimaan ja harjoittelemaan ohjatusti sirkusvälineiden käyttöä.

Tiistain klo 14-14.55 Viikarit 1-4v ryhmään voi ilmoittautua myös pienempi/isompi sisarus (1-4v). Osallistua voi joko yhden tai kahden lapsen kanssa. Kantokoppaikäisen sisaruksen voit tuoda mukana ilmaiseksi.

DSC_0692_edited.jpg

Vauhtiviikarit 2-4v (55min)

Vauhti-viikareissa toiminta keskittyy entisestään lapsen omavalintaiseen vapaaseen touhuamiseen virikkeellisessä sirkusympäristössä. Ryhmä on omiaan lapsille, jotka eivät nauti paikallaan tehtävästä /ohjaajajohtoisesta toiminnasta. 

IMG-20170814-WA0008_2_edited.jpg

Perheryhmä n.6-10v (60min)

(Ei syyskaudella 2024)

 

Perheryhmä on lapsen ja vanhemman/tutun aikuisen yhteinen hauska ja tehokas harjoitusmuoto. Perheryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja leikkejä unohtamatta. 

Valokuva henkilöltä Satu Sirkus Koivu.jpg
bottom of page