top of page

Lasten ryhmät

3-4v (50min)

METSÄHIIRET, PERHOSET, PEIPPOSET & LUMIKOT

Ohjaajajohtoinen ryhmä, jossa lapset kulkevat ilman omia aikuisia. Ohjauskerran kesto 50min. Harjoittelu on leikkipainotteista. Muuten sama kuvaus kuin alla.

DSC04968_edited.jpg

5-6v, 7-9v & 10-12v (60min)

5-6v POROT, MÄYRÄT, SAUKOT, ILVEKSET,

LUMILEOPARDIT & NORPAT

7-9v PINGVIINIT, LIITO-ORAVAT, NAALIT,

KAURIIT, MAJAVAT & LUMIKETUT

10-12v HAUKAT, JÄÄKARHUT & JOUTSENET

 

Ryhmissä käydään ohjaajajohtoisesti läpi sirkuksen päälajit ikäryhmään ja taitotasoon soveltaen. Päälajit ovat akrobatia, ilma-akrobatia, jongleeraus, tasapainolajit ja esiintyminen. Sirkuslajeja harjoitellessa kehitetään motoriikkaa, tasapainoa, silmä-käsikoordinaatiota sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Sirkustunteihin sisältyy aina leikkejä. Loppukaudesta harjoitellaan jokaisessa ryhmässä oma esitysnumero, joka esitetään kauden lopussa joulu- tai kevätsirkuksessa. Esiintyminen näissä ryhmissä on aina täysin vapaaehtoista, eikä ole edellytys harjoituksissa käymiseen. 

DSC04901_edited.png

Aikataidot 12-15v (60min)

Ryhmässä käydään ohjaajajohtoisesti läpi sirkuksen päälajit ikäryhmään ja taitotasoon soveltaen. Päälajit ovat akrobatia, ilma-akrobatia, jongleeraus, tasapainolajit ja esiintyminen. Sirkuslajeja harjoitellessa kehitetään motoriikkaa, tasapainoa, silmä-käsikoordinaatiota sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Sirkustunteihin sisältyy aina leikkejä. Loppukaudesta harjoitellaan jokaisessa ryhmässä oma esitysnumero, joka esitetään kauden lopussa joulu- tai kevätsirkuksessa. Esiintyminen näissä ryhmissä on aina täysin vapaaehtoista, eikä ole edellytys harjoituksissa käymiseen. 

DSC06989_edited.jpg

Reuhuryhmä (55min)

KOULUIKÄISET (MA ja PE)

Kouluikäisille suunnattu vuoro, jossa on runsaasti vapaa-aikaa. Ryhmässä opetellaan sirkuslajeja kuten lasten ryhmissä (kuvaus yllä), mutta suppeammin. Vuorolla pääsee hyödyntämään sirkuksen monipuolisia tiloja vapaaseen harjoitteluun sekä oma-aloitteisiin leikkeihin. 

DSC06909_edited.jpg
bottom of page