top of page

LASTEN ILMA-AKROBATIA 8-12-VUOTIAILLE

8.6.-24.6.2021

Tiistaisin ja torstaisin 18.00-19.30

Lasten ilma-akrobatiakurssi soveltuu ensikertalaisille, mutta jo kokeneemmillekin tekijöille löytyy kurssilta haasteita. Kurssilla käytettäviä ilma-akrobatiavälineitä ovat lenkkikangas (hammokki), vertikaalikangas ja -köysi, rengas- ja staattinen trapetsi, pilvikeinu ja washington-trapetsi. Harjoittelu välineillä aloitetaan perusteista, edeten haastavampiin temppuihin huomioiden harjoittelijoiden taitotaso ja turvallisuus. Kurssin ohjaajana toimii Anniina Tuokkola. Ilma-akrobaattina Anniina on esiintynyt ja ohjannut useita vuosia, päälajeinaan vertikaalikangas, köysi ja strapsit. Vahvaa osaamista löytyy myös trapetseista. Anniina on koulutukseltaan fysioterapeutti ja  tietää miten ilma-akrobatiaa harjoitellaan turvallisesti.

IMG_0607.jpeg

ilmoittautuminen

Koko kurssin hinta 80€/hlö

 

Tai yksi päivä viikossa 45€/hlö

(Tiistain TAI torstain tunnit)

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostiin anniina.tuokkola@gmail.com tai numeroon 0503522447. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Lasten ilma-akrobatia 8-12-vuotiaille) ja ilmoittaudutko molemmille päiville, vai tiistaille TAI torstaille, kiitos! Myös kysymyksiä saa laittaa! :)

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page