top of page

KESÄ-VIIKARIT 2-4v

7.6.-21.6.2021

MAANANTAISIN KLO. 16.30-17.20

Toiveiden perusteella järjestämme kesäksi vielä yhden pienten lasten kurssin, kesäviikarit! Ilmoittautuminen on auki lauantaihin 5.6. saakka ja paikkoja on rajallisesti.

 

Ryhmässä lapsi kulkee yhdessä aikuisen kanssa. Mukana voi vanhemman sijaan olla myös esim. isovanhempi tai kummi. Aikuinen voi vaihdella eri kerroilla. Harjoituskerroilla on ohjattua toimintaa, sirkusharjoitteita, lauluja ja erilaisia teemakertoja. Pääpaino pienten ryhmissä on vapaassa touhuamisessa. Virikkeelliseksi rakennetusta sirkussalista löytyy paikkoja, joissa pääsee kiipeilemään, roikkumaan, juoksemaan, ryömimään, liukumaan, pomppimaan ja harjoittelemaan ohjatusti sirkusvälineiden käyttöä. Ohjaajana toimii Taika-Ajan tuttu sirkusartisti Aarni Pahajoki. 

Koko kurssin hinta 40€

IMG_20171201_180528570.jpg

ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostiin info@saarnisirkus.com tai numeroon 0445281441. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Kesä-viikarit) ja mihin ryhmään olet ilmoittautumassa, kiitos! Myös kysymyksiä saa laittaa! :)

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page