top of page

ILMA-AKROBATIA YLI 12-VUOTIAILLE

8.6.-24.6.2021

TIISTAISIN JA TORSTAISIN KLO. 19.30-21.00

Ilma-akrobatiakurssilla harjoitellaan temppuja, liikesarjoja ja harjoittelun perusteita eri ilma-akrobatiavälineillä. Käytettäviä välineitä ovat lenkkikangas (hammokki), vertikaalikangas ja köysi, rengas- ja staattinen trapetsi sekä strapsit. Kurssille ovat tervetulleita ensikertalaiset, mutta myös kokeneemmille löytyy haastetta. Tuntien sisältö mukautuu kurssilaisten taitotason ja toiveiden mukaan. Ohjaajana toimii Anniina Tuokkola, joka on toiminut ilma-akrobaattina useiden vuosien ajan päälajeinaan vertikaalikangas, -köysi ja strapsit. Anniina on koulutukseltaan fysioterapeutti ja tietää miten ilma-akrobatiaa harjoitellaan turvallisesti ja kehittävästi.

DSC_0623 (kopio).jpeg

ilmoittautuminen

Koko kurssin hinta 80€/hlö

 

Tai yksi päivä viikossa 45€/hlö

(Tiistain TAI torstain tunnit)

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostiin anniina.tuokkola@gmail.com tai numeroon 0503522447. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Ilma-akrobatia yli 12-vuotiaille) ja ilmoittaudutko molemmille päiville, vai tiistaille TAI torstaille, kiitos! Myös kysymyksiä saa laittaa! :)

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page