top of page

ILMA-AKROBATIA

TAITOA JA TEORIAA

YLI 14-VUOTIAILLE

PERJANTAI 30.7. KLO 18.00-20.00

LAUANTAI 31.7. KLO 12.00-14.00

SUNNUNTAI 1.8. KLO 12.00-14.00

Ilma-akrobatia – Taitoa ja Teoriaa -kurssi on suunnattu kokeneemmille ilma-akrobaateille, jotka haluavat edetä harjoittelussa kohti teknisesti vaativampia liikkeitä. Kurssi soveltuu myös muiden lajien kokeneille harrastajille, kuten tankotanssijoille, voimistelijoille tai vaativasta toiminnalllisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Kurssin tarkoituksena on opastaa, miten ilma-akrobatiaa kannattaa jatkossa itsenäisesti harjoitella, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista. Kurssilla opetellaan temppujen lisäksi harjoittelun periaatteita, liikekehittelyä ja opastetaan oheisharjoitteluun. Harjoiteltavat liikkeet pilkotaan osiin ja opetellaan etenemään tekniikoissa vaiheittain erilaisten harjoitteiden avulla. Käytettävät välineet ovat vertikaalikangas, -köysi, strapsit ja staattinen trapetsi. Kurssi toteutetaan Sirkus Taika-Ajan korkeassa tilassa, jossa on kattava valikoima välineistöä.

 

Kurssilla harjoiteltavia liikkeitä ovat mm. heilurit eri välineillä (swings), kierre ja voltti köydellä, kylkipistokas (meat hook) ja lasokki (reverse meat hook). Sisältö tarkentuu  osallistujien toiveiden mukaan.

 

Kurssin ohjaajana toimii Anniina Tuokkola, joka on toiminut ilma-akrobatian ohjaajana ja esiintyjänä useiden vuosien ajan Sirkus Taika-Ajalla, sekä Oulun Tähtisirkuksella. Anniinan päälajeina ovat strapsit,vertikaalikangas ja köysi. Koulutukseltaan Anniina on fysioterapeutti.

frostbite köysi.jpeg

KURSSIN HINTA 50€/hlö

Ilmoittautuminen

23.7.2021 mennessä

ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostiin anniina.tuokkola@gmail.com tai numeroon 0503522447. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, mahdolliset huoltajan yhteystiedot ja kurssin nimi (Ilma-akrobatia, Taitoa ja Teoriaa) Lisätietoja kurssista ja mahdollisia toiveita, sekä muita kysymyksiä voi myös laittaa! :) 

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page