Aikuisten ryhmät

Aikuiset (1,5h)

Aikuisille suunnattua monipuolista sirkusharjoittelua. Harjoitukset painottuvat hyvään kehonhallintaan, lihasvoiman kehittämiseen, liikkuvuuden parantamiseen ja kaikkien sirkuksen peruslajien läpikäyntiin. Permantoakrobatiaa on mukana jokaisessa harjoituksessa vähintään alkulämmittelyssä (mm. kuperkeikat, kärrynpyörät ja erilaiset käsinseisontaharjoitteet). Kauden aikana tutustutaan ilma-akrobatiaan (mm.trapetsi, vertikaalikangas), akrobatiaan (mm. permantoakrobatia, trampoliinit, vipulauta, venäläinen aisa) ryhmäakrobatiaan (mm. pariakrobatia, banquine ja pyramidit), jongleeraukseen (mm. pallot, keilat, poit, kepit, huivit, diabolo) ja erilaisiin tasapainolajeihin (mm. tasapainolauta, tiukkanuora, slackline, yksipyöräinen, käsinseisonta). Omalla kehonpainolla toteutetaan paljon erilaisia toiminnallisia sirkusharjoitteita jokaisissa harjoituksissa. Myös venyttelyllä ja liikkuvuudella on osansa sirkusharjoituksissa.

DSC_0141_edited.jpg

Aloittavat aikuiset (1,5h)

Ryhmä toimii samalla periaatteella, kuin muutkin aikuisten ryhmät. Tässä ryhmässä mennään kuitenkin aloittavien harrastajien ehdoilla, eli kaikissa harjoitteissa aloitetaan perusteista.

SirkusFit (1,5h)

Sirkusfit on koko kehoa kehittävä kuntoilumuoto. Alkulämmittelyssä käytetään yleisesti tunnettuja liikemalleja, kuten; burbee-hypyt, vatsa- ja selkälihasliikkeet, erilaiset punnerrukset ja askelkyykyt. Yleisten liikkeiden lisäksi käytetään sirkuksessa hyväksi havaittuja sarjoja, kuten; planchkeinut, karhu-ja mittarimatoliikkumiset, käsinseisontaharjoitteet, kuperkeikat, sumokyykyt ja hypyt, hämähäkkikävelyt yms.

Jokainen haastaa itseään juuri omalle tasolleen sopivilla asteittain vaikeutuvilla liikkeillä. Liikkeet tai sarjat käydään läpi ohjaajajohtoisesti ennen harjoittelun aloittamista. Harjoituksissa vastuksena käytetään pääsääntöisesti omaa painoa, mutta myös kahvakuulia, käsipainoja, levypainoja, painoliivejä ja painonnostotankoja. Muita Sirkusfitissä käytettäviä välineitä ovat vatsarullat (abroller), käsinseisontatapit, tuolit, puolapuut, renkaat (katosta roikkuvat), erilaiset korokkeet, leuanvetotanko, vertikaalikankaat , tasapainolaudat (rolabola), kuntopallot ja vastuskuminauhat.

Aikuisten 10 kerran kortit

(10x kortti ja 10x opiskelijakortti) 

Voimassa 1 vuoden ostopäivästä.

Kortin haltija voi osallistua kauden aikana seuraaviin ryhmiin: 

  • Käsinseisonta tiistaisin 17.30-19

  • Sirkus Fit tiistaisin 19-20.30

  • Aloittavat Aikuiset keskiviikkoisin 18.30-20

  • Aikuiset torstaisin 19-20.30

  • Käsinseisonta torstaisin 19-20.30

  • Ilma-akrobatiaryhmät erikseen sovittaessa

IMG_2588-Edit kopioi.jpg