top of page

Aikuisten ryhmät

Aikuiset (1,5h)

Aikuisille suunnattua monipuolista sirkusharjoittelua. Harjoitukset painottuvat hyvään kehonhallintaan, lihasvoiman kehittämiseen, liikkuvuuden parantamiseen ja kaikkien sirkuksen peruslajien läpikäyntiin. Permantoakrobatiaa on mukana jokaisessa harjoituksessa vähintään alkulämmittelyssä (mm. kuperkeikat, kärrynpyörät ja erilaiset käsinseisontaharjoitteet). Kauden aikana tutustutaan ilma-akrobatiaan (mm.trapetsi, vertikaalikangas), akrobatiaan (mm. permantoakrobatia, trampoliinit, vipulauta, venäläinen aisa) ryhmäakrobatiaan (mm. pariakrobatia, banquine ja pyramidit), jongleeraukseen (mm. pallot, keilat, poit, kepit, huivit, diabolo) ja erilaisiin tasapainolajeihin (mm. tasapainolauta, tiukkanuora, slackline, yksipyöräinen, käsinseisonta). Omalla kehonpainolla toteutetaan paljon erilaisia toiminnallisia sirkusharjoitteita jokaisissa harjoituksissa. Myös venyttelyllä ja liikkuvuudella on osansa sirkusharjoituksissa.

DSC_0141_edited.jpg

Aloittavat aikuiset (1,5h)

Ryhmä toimii samalla periaatteella, kuin muutkin aikuisten ryhmät. Tässä ryhmässä mennään kuitenkin aloittavien harrastajien ehdoilla, eli kaikissa harjoitteissa aloitetaan perusteista.

_DSC9070 Edited.JPG

Kehonhuolto (75min)

EI SYYSKAUDELLA 2024

Kehonhuoltotunnilla käydään läpi koko keho. Tunnin aikana pyritään lisäämään kehon aktiivista liikkuvuutta ja ylläpitämään etenkin keskivartalon, selän ja olkapäiden hyvää kannatusta. Myös jalkojen liikkuvuuteen ja omalla kehonpainolla tehtäviin voimaliikkeisiin käytetään aikaa. Alussa matalalla intensiteetillä lämmitetään koko kehoa funktionaalisilla movement tyyppisilläliikkeillä. Tunnilla liikutaan kehon luonnollisilla liikelaajuksilla pakottamatta mitään. Syke nousee kyllä, mutta korkean intensiteetin treenistä ei ole kysymys. Jokainen osallistuja pyrkii kuuntelemaan kehoaan ja mieltään, jotta liikkuminen olisi mahdollisimman kivutonta. Passiivista venyttelyä ei näillä kehonhuollollisilla tunneilla painoteta, mutta esimerkiksi muutamia kotihierontaotteita harjoitellaan ja hoitavia välineitäkin käytetään (mm. faskiarullat, golfpallot, kepit).

Akrobatialeiri K2018-kuva.jpg

Aikuisten 10 kerran kortit

(10x kortti ja 10x opiskelijakortti) 

Voimassa 1 vuoden ostopäivästä.

Kortin haltija voi osallistua kauden aikana seuraaviin ryhmiin: 

  • Käsinseisonta tiistaisin 17.30-19

  • Aloittavat Aikuiset keskiviikkoisin 18.30-20

  • Aikuiset torstaisin 19-20.30

  • Jongleeraus perjantaisin 16.45-18

  • Ilma-akrobatiaryhmät erikseen sovittaessa

IMG_2588-Edit kopioi.jpg
bottom of page