Taika-Aika siirtää kaudenaloitusta 17.1. maanantaille

Kauden aloitukseen vaikuttavat taustat:

STM suositti perjantaina 7.1. valtakunnallisesti muun muassa, että lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä sisätiloissa tapahtuvaan toimintaan kohdistuisi aiempaa tiukempia rajoituksia. Lopullinen päätäntävalta on kuitenkin aluehallintoviranomaisilla ja päätökset ovat aluekohtaisia.


Rovaniemen alueellinen häiriötilanteen johtoryhmä kokoontuu jälleen arvioimaan koronatilannetta maanantaina 10.1. ja aluehallintovirasto tekee omat johtopäätöksensä kuluvan viikon (10.-15.1.) aikana mahdollisista toimintaamme kohdistuvista uusista rajoituksista.

Sirkuksen toimintasuunnitelma alkavaan kauteen

Tässä epävarmassa tilanteessa olemme päätyneet siirtämään kauden aloitusta viikolla eteenpäin ajankohtaan ma 17.1.2022, jos uusia toimintaa kokonaan sulkevia rajoituksia ei aseteta.

Kauden aloituksen siirrolla haluamme välttää tilannetta, jossa mahdolliset viranomaisten nopeat päätökset pistävät ovet kiinni kesken viikon. Tämä aiheuttaisi vielä enemmän käytännön kommervenkkejä niin laskutuksessa kuin muussa informaation kulussa.

Ilmoittautuminen ja toteutuvat ryhmät

Vallitseva tilanne on heijastunut selkeästi myös ilmoittautumisten määrään. Näillä näkymin muutama ryhmä ei toteudu. Pyrimme löytämään kaikille ilmoittautumisen tehneille harrastusryhmän, jossa on riittävän monta harrastajaa, että ryhmä toteutuu. Olemme kaikkiin asianomaisiin yhteydessä erillisellä viestillä.

Tulevan viikon loppupuolella olemme varmasti viisaampia siitä, miten alueellisissa rajoitustoimissa edetään. Tiedotamme pikimmiten mahdollisista muutoksista!


Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteen johdosta. Kuljetaan parempaa ja koronaturvallisempaa kevättä kohti yhdessä!


Ystävällisesti, Sirkus Taika-Ajan koko poppoo :)


153 katselukertaa