Hinnasto

Kevätkausi 13.1-17.5.2020

Maksaminen:

Uusi harrastaja saa kokeilla ensimmäisen harjoituskerran ilman sitoumuksia. Jos harrastaja ei ota harrastuspaikkaa vastaan, on tästä ilmoitettava 2 päivän kuluessa harrastajavastaavalle ja mahdollisesti jo lähetetty lasku mitätöidään. Jos paikan perumista ei tehdä ajoissa, tullaan perimään 20 euron toimistokulut. 

 

Jos harrastaja haluaa lopettaa kesken kauden, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä. Jos harrastaja jättää kauden kesken sairauden takia, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan.

Lasku lähetetään ilmoittautuessa annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen Käytämme Maventa- nimistä yritystä laskujen välittämisessä sähköpostitse. 

Lasku on mahdollista maksaa kahdessa tai kolmessa erässä. Asiasta on sovittava sähköpostilla satu.koivu@taika-aika.com. Jokaiseen maksuerään lisätään 5€ osamaksulisä.

Vakuutus:

Lukukausimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen (Pohjola). 

Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja hoitoturva on 5000€ asti. 

Harrastaja voi halutessaan käyttää myös omaa tapaturmavakuutustaan. 

 

Alennukset: (Ei koske Perheryhmiä, 10x kortteja)

Sisaralennus: -30€ (ensimmäinen täysihintainen, toinen jne. oikeutettuja alennukseen)

Opiskelija-alennus: -30€ (aikuisten ryhmät) 

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ryn jäsenet -10%

(sisaralennuksen lisäksi)

Meillä käy maksuvälineenä:

Setelit ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä, joilla edunsaaja voi maksaa kausimaksunsa kokonaan tai osittain. Käytettävissä aikuisten ryhmissä ja vanhempi-lapsi ryhmissä. Etuudella maksettaessa ilmoita maksuväline ja summa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi maksaa osittain etuudella, loppuosuudesta lähetetään lasku.

© 2020 Taika-Aika ry.

info@taika-aika.com   |   Lampelankatu  23 C, 96320 Rovaniemi

  • Instagram-Logo-Vector-Image
  • Flickr Social Icon
  • Facebook Social Icon