Hinnasto

Syyskausi 23.8.-10.12.2021

Vakuutus:

Lukukausimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen (Pohjola).  Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja hoitoturva on 5000€ asti. Harrastaja voi halutessaan käyttää myös omaa tapaturmavakuutustaan. 

 

Maksaminen:

Syyslukukausi laskutetaan jälleen normaaliin tapaan, yhdessä osassa kauden aloituksen jälkeen. Laskut lähetetään huoltajalle sähköpostilla. Lähettäjänä näkyy Eepos-postitus (tarkista ohjautuuko lasku suoraan roskapostiin). Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa tai kolmessa erässä. Asiasta on sovittava sähköpostilla satu.koivu@taika-aika.com

Jos harrastaja haluaa lopettaa kesken kauden, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä. Jos harrastaja jättää kauden kesken sairauden takia, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan.

Maksamattomat laskut ohjataan NS-perintään.

Alennukset: (Ei koske Perheryhmiä, 10x kortteja)

Sisaralennus: -30€ (ensimmäinen täysihintainen, toinen jne. oikeutettuja alennukseen)

Opiskelija-alennus: -30€ (aikuisten ryhmät) 

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ryn jäsenet -10%

(sisaralennuksen lisäksi)

Harrastustuki vähävaraisille perheille:

Harrastustukea voi hakea lähettämällä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus perheen elämäntilanteesta ja tuloista osoitteeseen:

satu.koivu@taika-aika.com (rehtori)

joni.koivu@taika-aika.com (toiminnanjohtaja)

Harrastustukea sponsoroivat:

pohjois_suomi_logo-300x101.gif
Arina100v_Kannustajat_logo_200px_verkkos
received_798781114038224.jpeg
638px-OKM_logo.svg.png

Meillä käy maksuvälineenä:

Setelit ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä, joilla edunsaaja voi maksaa kausimaksunsa kokonaan tai osittain. Käytettävissä aikuisten ryhmissä ja vanhempi-lapsi ryhmissä. Etuudella maksettaessa ilmoita maksuväline ja summa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi maksaa osittain etuudella, loppuosasta lähetetään lasku.

Edenred kortti.png
epassi_logo_new_color.png