KESÄSIRKUS 8-12-VUOTIAILLE

8.6.-24.6.2021

RYHMÄ 1. TIISTAISIN JA TORSTAISIN Klo. 12.00-13.30

RYHMÄ 2. TIISTAISIN JA TORSTAISIN Klo 16.00-17.30

Kursseilla lapset pääsevät harjoittelemaan laajasti eri sirkustaitoja Sirkus Taika-Ajan kattavaa välineistöä ja tiloja hyödyntäen. Mukaan voi tulla kaikki 8-12-vuotiaat vasta-aloittajat ja jo kokeneemmat sirkusharrastajat. Kesäsirkus-kursseilla opetellaan permanto- ja trampoliiniakrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, tasapainoilua, ihmispyramideja sekä vanteita. Ryhmän toiveet ja taitotaso huomioidaan tuntien sisällössä.

Kurssin ohjaajana toimii Anniina Tuokkola.

Koko kurssin hinta 80€/hlö

 

Tai yksi päivä viikossa 45€/hlö

(Tiistain TAI torstain tunnit)

Avoimet ovet-kuva 14.1.18..jpg

ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostiin anniina.tuokkola@gmail.com tai numeroon 0503522447. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Kesäsirkus 8-12-vuotiaille) ja mihin ryhmään olet ilmoittautumassa ja ilmoittaudutko molemmille päiville, vai tiistaille TAI torstaille, kiitos! Myös kysymyksiä saa laittaa! :)

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan.